Звездата на Монако Радамел Фалкао отрече да е пускал туит, в който твърди, че ще премине в Реал Мадрид и за него това е сбъдната мечта. Точно такъв се появи на официалната му страница в Туитър в събота вечерта, малко след равенството на тима му 1:1 срещу Лил на "Луи Втори". 

Колумбиецът беше на трибуните, а атаката беше водена от българина Димитър Бербатов, който вкара и единствения гол. Наставникът Леонардо Жардим единствено каза, че "Фалкао не е в състояние да играе", без да дава подробности. 

Тези негови думи, поведението на нападателя и въпросното съобщение, което беше изтрито минути по-късно, дадоха основание да се говори, че рекордната покупка на "монегаските" се е запътил към "Сантяго Бернабеу". 

Той обаче не само отрече информациите, но и съзря конспирация срещу него от хакери. Фалкао твърди, че това съобщение, постнато на стената му в Туитър не е истина. 

"Трябва да отрека информациите за туит, в който се твърди, че съм подписал с Реал Мадрид. Това е една лъжа, а появилите се снимки на съобщението са фотомонтаж. Никога не съм публикувал такова нещо", сподели Фалкао. 

До затварянето на трансферния прозорец остават по-малко от 48 часа, така че само времето ще покаже дали тези информации са били лъжа или истина.