Евиан пропусна да спечели трите точки при гостуването на Монако. Двата отбора завършиха 1:1 в мача от 13-я кръг на Лига 1, който се игра на стадион „Луи II”.

Гостите доста изненадващо поведоха в резултата в 20-та минута, когато след групова грешка в защитата на Монако Моду Согу подаде към Даниел Вас, който прати топката във вратата на Субашич.

Монако успя бързо да изравни резултата. В 27-та минута Джеймс Родригес изведе Радамел Фалкао на идеална позиция и звездата на монегаските не пропусна да вкара, като прати топката в десния ъгъл на вратата на Хансен.

През второто полувреме обаче футболистите на Евиан бяха много близо до това да си тръгнат с победата. Невероятни пропуски на Согу не им позволиха да спечелят трите точки.

В 67-та минута Согу излезе сам срещу Субашич, но не успя да преодолее вратаря, който с краката си успя да парира удара на нападателя на Евиан.

Отново Согу в 81-та минута бе оставен сам срещу Субашич, нападателят стреля отблизо, но изпрати топката над напречната греда на вратата на Монако.

Нистор бе близо до това да вкара гол в 83-та минута, но ударът му бе отразен от Субашич.

Монако все пак можеше да стигне до победата в 88-та минута, когато Окампос стреля от границата на наказателното поле на Евиан, но след удара му топката срещна напречната греда.

Във втората минута на добавеното време на мача се откри нова възможност пред Согу, който бе длъжен да вкара, но вместо това не успя да отправи добър удар и топката рикошира във футболист на Монако и излезе в корнер.

Монако допусна нова грешка и остана на трета позиция във временното класиране с 26 точки, като изостава на две зад лидера ПСЖ, който обаче в събота има мач срещу Ница. Евиан е на дванадесето място с 16 точки.