Рекордният трансфер на Пари Сен Жермен Единсон Кавани може да си тръгне от Франция съвсем скоро. Според медиите в Италия, той е пред завръщане в Серия А още през това лято. 

Уругваецът дойде на "Парк де Пренс" именно от Апенините. Преди това той играеше с екипа на Наполи и беше големият любимец на феновете. Ако сега има завръщане в Италия, то това сега ще стане с екипа на Ювентус. 

Наскоро Кавани обяви, че с удоволствие би се върнал в Неапол, но не и докато президент там е Аурелио де Лаурентис. Това беше гръм от ясно небе за феновете на неаполитанците, тъй като отношенията между двамата винаги са били страхотни. 

Затова според вестник "Ла Република", това изказване на уругваеца е сериозен намек, че той вече е започнал преговори с Ювентус. Изданието дори твърди, че представители на "старата госпожа" са имали проучвателна среща с нападателя и представителите му. 

Той обаче би излязъл изключително скъпо на "бианконерите" и те би трябвало да се разделят с някоя от звездите си, за да могат да се подсилят с Кавани.