Наставникът на Олимпик Марсилия Дидие Дешан определи като кошмар загубата с 0:1 у дома от Спартак Москва с автогол на Сесар Аспиликуета в 82-ата минута.

Французите доминираха на своя Стад Велодром, но не успяха да стигнат до попадение, освен това в собствената си врата.

„Това прилича на кошмар. Направихме каквото трябваше, въпреки че през първото полувреме ни беше трудно срещу дефанзивния блок на Спартак, който бе добре организиран”, каза Дешан.

„През второто полувреме вече имахме положения, но получихме един нелеп гол. Това се случва обаче във футбола. . . За да победиш, трябва да вкарваш голове, а ние тази вечер не успяхме да направим това.”

„Надявам се, че това няма да е решаващо за класирането, но това е най-лошият сценарий, който можеше да се случи”, каза още треньорът на Марсилия след поражението от Спартак Москва.

Наставникът на руснаците Валери Карпин пък заяви: „Общото впечатление след мача е положително, но въпреки че победихме, направихме някои малки грешки и трябва да анаризираме мача, играч по играч. Аз съм перфекционист - играта ни не беше много сигурна, въпреки че защитата ни игра малко по-добре от обичайното. Аз поставям оценка 11 по десетобалната система на нашия вратар.”