Френският втородивизионен тим Тур излезе на второ място в класирането след първата победа за 2014 година срещу Каен с 2:1. Тур е спонсориран от българина Даниел Димов, а проби в отбора кара нападателят Георги Какалов. Има огромна вероятност към тима да се присъединят и още няколко български футболисти.

Снощи Тур успя да се справи с Каен, след като поведе в резултата с 2:0 след попадения в края на първото и началото на второто полувреме. В 42-ата минута Диавара продължи топката с глава, след центриране от фаул, а в 56-ата минута Шавалерин направи резултата 2:0. Гостите от Каен успяха да върнат едно попадение чрез Дюамел, който засече топката с глава след центриране от дясно. До края на срещата пред Каен се отвориха няколко възможности за изравняване на резултата, но домакините се справиха и не позволиха това да се случи.

След снощните мачове Тур се изкачи на второ място в класирането с 32 точки – на 8 от едноличния лидер Метц, който вероятно ще се върне в Лига Едно без проблеми. За второто и третото място Тур ще има сериозна конкуренция на поне още 5-6 отбора, които са събрани в няколко точки.

В следващият кръг Тур гостува на Ниор, който се намира в средата на класирането.