Треньорът на Олимпик Марсилия Марсело Биелса увери феновете, че се ползва с пълната подкрепа на клубния собственик Маргарита Луи-Драйфус. По думите му дамата го помолила да продължи работа и през следващия сезон, макар договорът на специалиста да изтича това лято.

Аржентинският специалист зае поста преди старта на сезона и макар отборът да отеляза спад към края на миналата година, все пак четвъртото място във временното класиране е доста по-добро от 6-ата позиция в предната кампания, което коства участие в евротурнирите. Сега „финикийците“ изостават само с 5 точки от лидера Пари Сен Жермен.

„Собственикът ми каза, че иска да продължа и през следващия сезон. По-важното е, че тя похвали моите качества като личност и начина, по който водя отбора“, коментира Биелса.

„Ние, треньорите, разбираме кога сме се провалили и не сме постигнали целите си. Тогава има цена, която сме длъжни да платим. Ще се опитам да отговоря на похвалата от Маргарита Луи-Драйфус. Много бих се радвал, ако завършим сезона на второ или трето място“, допълни наставника, известен с прякора си Лудия.