Отборите на Бордо и Ница не се победиха и завършиха 1:1 в двубой от 27-и кръг на френската Лига 1. През първата част Никола Де Превил откри резултата за домакините, а през втората Адам Унас възстанови равенството, което докрая остана непроменено. 

Домакиините започнаха срещата активно и в 21-вата минута Никола Де Превил проби в наказателното поле и материализира добрия извеждащ пас на Тома Башич, нанасяйки страхотен удар в горния ъгъл на вратата на Ница, с който изведе отбора си напред. 

В 39-ата минута Рубен Пардо пропусна златна възможност да удвои аванса на Бордо, но ударът му бе отразен от Валтер Бенитес. 

В края на първата част гостите се активизираха и опитаха да отвърнат. В 43-ата минута Алексис Клод Морис се измъкна от противниковата защита и отправи удар в долния десен ъгъл на Костил, но стражът успя да предвиди посоката и предотврати попадението. 

Минута по-късно Адам Унас достигна до отбита топка на ръба на пеналтерията и стреля, но нацели напречната греда. 

През втората част Бордо продължи да атакува, но сякаш от нищото Ница успя да изравни чрез Унас. Французинът достигна до топката и стреля от движение, изпращайки топката право във вратата на Беноа Костил.

В 71-вата минута отново Унас нахлу в наказателното поле, но този път Костил блесна  сневероятно спасяване. 

Последваха луди минути за домакините. В 75-ата минута Джош Маджа бе близо до отбелязването, но топката се озова право в ръцете на Бенитес. 

Секунди след това Де Превил засече прехвърлящо подаване около точката на дузпата, но ударът му срещна страничния стълб. 

Така равенството се запази и не донесе промени в класирането. Отборът на Ница остава 8-и с 38 точки в актива, а 4 позиции по-надолу е Бордо с 36 пункта.