Златан Ибрахимович е показал, че никой не може да му държи сметка за действията на терена. Е, почти никой, защото той винаги трябва да се вслушва в думите на треньорите си. А сега той беше нахокан от наставника си в ПСЖ Лоран Блан. 

Френският специалист имаше забележки към поведението на нападателя си в мача с Каен. Тогава след отбелязването на гола си Ибра се съблече и демонстрира изрисуваното си в татуировки тяло. 

На него личаха имената на 50 деца, които страдат от недохранване, а благотворителната фондация на шведа се занимава с този проблем. Благодарение на това негово действие, каузата му придоби световна популярност. 

"Знаех, че Златан е отдаден много на своята фондация, но не знаех, че е татуирал цялото си тяло за тази кауза. Ако е искал да покаже татуировките си на света, значи е успял, защото снимката му беше във всеки сайт и вестник по света."

"Аз обаче не съм доволен от неговата постъпка, защото тя ни коства жълт картон. Представете си мачът да се беше нажежил много и той да си беше изкарал и червен картон? Тогава щяхме да загубим. Такива постъпки не са похвални", сподели Блан.