Наставникът на Пари Сен Жермен Лоран Блан все още вярва, че голямата звезда на тима му Златан Ибрахимович тепърва ще изиграе най-добрите си мачове през този сезон. Шведът не се е разписвал в три мача поред, което не му се случва често, откакто е в Париж. 

През този сезон той е измъчван и от контузия, което допълнително затруднява възвръщането на формата му, но това не притеснява наставника, според когото има достатъчно време Ибра пак да покаже истинското си лице. 

"Да, определено Златан се чувства не толкова добре, колкото беше през миналата година. Все още го мъчи тази травма, заради която не може да се разгърне докрай. Все пак той не е хлапе на 25 години и има нужда от повече време, за да се възстанови напълно."

"А и вие съдите за него само от това, което виждате на мачовете. Ако гледате и тренировките, като мен, ще видите, че той се връща към познатото ниво. Спокоен съм, защото има достатъчно мачове до края и Ибра ще си върне формата."

"Да не забравяме, че все пак миналият сезон беше може би най-добрият в цялата му кариера, а вие го сравнявате с него. Има време за всичко и пак ще говорим със суперлативи за Златан", сподели Блан.