Настоящият футболист на Байерн Мюнхен Кингсли Коман сподели доста интересни неща относно обстановката в бившия си тим Пари Сен Жермен и по-специално голямата звезда на парижани Златан Ибрахимович. Младият французин, който играе като преотстъпен от Ювентус, оприличи шведа като тотален егоист.

Коман е продукт на младежката академия в парижкия клуб, като дори държи рекорда за най-млад дебютант. Въпреки това през лятото на 2014 година ПСЖ остави договорът на младока да изтече и той подписа за 5 години с Юве. Торинци не смятаха да разчитат на него през настоящата година и го пратиха в Байерн, където Коман се възползва от контузиите на ключови фигури като Ариен Робен и Франк Рибери и вече има 4 гола на сметката си.

Кингсли Коман

източник: Gulliver/Getty Images

Германското списание „Кикер“ направи пространно интервю с 19-годишния футболист, който очевидно нямаше против да говори за обстановката в родния си тим. „В ПСЖ има много различни групички в отбора. Изобщо не ми беше лесно да се интергрирам и да се почувствам част от итма. Никога не успях да се почувствам като пълноправен член на групата“, разказа Коман.

„Златан? Моите отношения с Ибрахимович бяха напълно неутрални. Той не е от типа играчи, които идват при младите и им дават съвети... Ибрахимович мисли само за себе си“, добави французинът.