Шампионът на Франция в последните 5 години Олимпик Лион завърши наравно 1:1 като гост на Сент Етиен в мач от 23-тия кръг в Лига 1. Отборът дори бе пред угрозата да загуби преди звездата Карим Бензема да вкара решителен гол в последната минута.

Равенството като цяло бе най-реалният резултат, с оглед на показаното на терена. През първата част двата големи таланта на Лион, Бензема и Бен Арфа, пропуснаха изгодни възможности да отбележат.

Сент Етиен също имаше своите възможности, като при една от тях в последната минута на първата част Гомис откри резултата. Той се възползва от грешка на Скилачи при една върната към вратаря топка.

През втората част шампионите се опитаха да върнат гола, но отново Бен Арфа изпусна изгодни положения за Олимпик. Когато всички изглеждаше, че Лион ще загуби срещата, в последната минута Карим Бензема донесе точката след страхотен изстрел от около 30 метра.

Лион увеличи преднината си на върха в Лига 1 на 4 точки, след изненадващата загуба на втория Бордо с 0:1 от Лориен. Сент Етиен пък се намира на незавидната 14-та позиция с 29 точки.