Тимът на Анже победи състава на Дижон с 2:0. Нгонда Музинга си отбеляза автогол в 50-ата минута, а Фарид Ел Мелали, с глава, в 71-ата минута донесоха успеха на домакините. Така Анже се изкачва до третата позиция в класирането с девет точки, докато Дижон остава на дъното без спечелена точка до този момент. В следващия кръг Анже гостува на Лил, докато Дижон посреща Ним.

Нант също се поздрави с успех, след като се наложи с минималното 1:0 над състава на Монпелие. Единственото попадение отбеляза Абдулай Туре, след като получи много хубав пас от Моузес Симон. С победата „канарчетата“ се изкачват до петото място с актив от седем точки. Монпелие е 12-ти с четири точки. Следващият мач на Нант е у дома срещу Реймс, докато Монпелие също ще домакинства, но на Ница.

Тулуза се наложи с 2:0 над отбора на Амиен. И двата гола паднаха през второто полувреме. Резултата откри Жан-Виктор Макенго с хубав изстрел извън наказателното поле. Девет минути по-късно Ефтимис Кулурис получи отличен пас и с удар в долния десен ъгъл на вратата не остави шансове на Режис Гюртнер. С победата Тулуза изскача на шесто място със седем точки, докато Амиен остава 17-ти със три. В следващия кръг Тулуза ще гостува на Сент-Етиен, а Амиен ще ма тежко домакинство на Олимпик Лион.

Последната среща тази вечер противопостави Ним и Брест, като домакините се наложиха с категоричното 3:0. Още във втората минута Зинедин Ферат откри резултата след страхотна солова акция в наказателното поле. В 33-ата минута Тео Валас получи пас от Роман Филипоту и с чудесен изстрел, от границата на наказателното поле, намери горния десен ъгъл на вратата, пазена от Готие Ларсоньор. Крайният резултат бе оформен от Ахуеке Стийв Кевин Денке, в добавеното време на срещата, който отбеляза невероятен гол със странична ножица. Така Ним записва първата си победа за сезона и се изкача до 14-то място с актив от 4 точки. Брест е десети с една повече. В следващия кръг Ним гостува на последния Дижон, а Брест има мач, у дома, срещу Рен.

Интересно е да се отбележи, че всички домакини тази вечер се поздравиха с победите в своите мачове.