Френският национален нападател Тиери Анри отрече да е казвал, че тима е "отегчен" от тренировките, тъй като "петлите" не са водени правилно от селекционера Реймон Доменек.

Звездата на Барселона бе цитиран да казва тежки думи по адрес на своя треньор по време на тренировката в петък преди съботната квалификация с Румъния. Анри, който има 112 мача в националния отбор на Франция, отрече днес да е критикувал Доменек и че между състезатели и наставник имало само нормален разговор.

Попитан дали е казвал тези думи, бившата звезда на Арсенал заяви за "TF1": "Не! Нищо не се е случило е петък. Ние често имаме разговори вътре в отбора между треньор и играчи. Това повече бе конструктивен разговор. Съдържанието на разговора ще остане вътре в тима между играчи и треньор. Аз обаче не съм поставял под съмнение качествата на треньора. Не е имало никаква караница".

Анри добави: "Аз казвам от доста време насам, че атмосферата в отбора е супер, но това не е толкова важно, след като ние не печелим мачовете си. Единственото нещо, което трябва да направим сега е да се класираме за ЮАР".