В двубой от 19-ия кръг на Лига 1 Бордо и Амиен завършиха 1:1. За домакините точен беше Самуел Калу в 22-ата минута, а за гостите в края на мача се разписа Гнаоре.

"Жирондинците" започнаха добре двубоя и натиснаха съперника си, но на два пъти Джими Бриан не сполучи да се разпише в 13-ата и 14-ата минута като вратарят на Амиен отчая атакуващия футболист.

Стигна се до 22-ата минута, когато центриране отдясно на Паленсия прати топката на главата на Калу, който я насочи неспасяемо в мрежана на Амиен, за да изведе Бордо напред в резултата - 1:0.

В края на полувремето Амиен имаше възможност да изравни резултата след удар на Мендоса, но Костил се намеси добре и изби в корнер.

През втората част Калу пробва мерника в 50-ата минута, но не сполучи да удвои преднината на отбора си. Гостите опитаха да стигнат до равенството като в последните минути създадоха доста добри положения.

В 82-ата минута Дибаси стреля от отлична позиция, Костил направи ефектно спасяване. Все пак крепостта на домакините се срути в 87-ата минута, когато Костил беше наказан, а Амиен изравни с попадение на Гнаоре, който се освободи от бранител и прониза мрежата.

След тази точка Бордо заема 12-ото място с актив от 22 точки, а Амиен е на 17-ото малко над зоната на изпадащите със 17.