Сент Етиен отпадна от Купата на Франция след загуба с дузпи от аматьорския Кан. Тимът от четвърта френска дивизия се оказа по-точен при изпълненията от 11 метра и така отстрани именития си съперник.

Редовното време бе завършило 1:1 като първо Брандао откри за гостите в 20-а минута, а Кан стигна до изравняване в 69-а минута след попадение на Микаел Дарне.

Сент Етиен трябваше да доиграе мача с човек по-малко заради втори жълт картон на Пиер-Ив Полома в 80-а минута. Кан обаче не успя да се възползва от тази ситуация, а в 113-а минута влезлия малко преди това като резерва Абделхак Джамай си заслужи директен червен картон, с което възстанови и численото равенство.

Така се стигна до дузпи, а първите две бяха пропуснати от Кохаде за Сент Етиен и Гутие за Кан. Последваха 5 точни изпълнения преди Кариело да пропусне за домакините. Лемоин имаше възможност да донесе успеха на Сент Етиен, но той пропусна и така рулетката на дузпите продължи с по едно изпълнение. Ердинг обаче направи нов пропуск за гостите, а в същото време Руаба реализира победната дузпа за Кан.

На 1/16-финалите Кан ще се изправи срещу друг аматьорски отбор - Плабенек.