Три от най-популярните дами в Англия едновременно се преобразиха. Виктория Бекъм промени радикално цвета на косата си, Колийн МакЛафлин – прическата, а Кати Прайс – Джордан – имиджа.

Госпожа Бекъм беше обещала да смени изцяло вида на главата си, и замени русите кичури с кестеняв боб. 33-годишната Вики се върна към същия образ, с който първо излезе на сцената със „Спайс гърлс” преди 10 години. Тя прекара цели 8 часа в салона на „Джесика Галван”, за да се сдобие с прическата.

Годеницата на Уейн Рууни Колийн МакЛафлин кривна малко встрани от опитите си да поддържа изчистен, елегантен имидж. Тя сериозно заприлича на легендарната холивудска актриса Фара Фосет, като си направи специални букли за парти по случай Хелоуин. 21-годишната дама обаче изглеждаше доста страшничко, затова медиите на Острова й препоръчаха да се върне към по-простички неща.

Най-зашеметяващо обаче изглеждаше бившата порно-звезда Кати Прайс – Джордан.

Съпругата на Питър Андре е добре позната с помпозния си стил и екстравагантни пози.

За неделното издание на списание „Мейл ъф Сънди” тя изглеждаше невероятно…но все пак веднага след края на снимките призна, че „без дрехи се чувства по-добре”.