Маурисио Почетино, Дейвид Бекъм и Зинедин Зидан разпалиха слуховете за евентуално разместване по мениджърските върхове, след като бяха забелязани да вечерят заедно.

Тримата се срещнаха в луксозен лондонски ресторант снощи, а след това се опитаха да го напуснат тайно, през задната врата. Едни от най-популярните лица, свързани с футбола, обаче нямаше как да останат незабелязани.

The Sun дори публикува снимки как в 22.52 часа местно време заведението пръв напуска Зинедин Зидан, само минута след това Дейвид Бекъм си тръгва от същата врата, а още две минути след бившия английски национал и Маурисио Почетино излиза през задната врата, през кухнята.

В информациите веднага се появи спекулация, че „менюто” им е било подчинено на Реал Мадрид. Настоящият мениджър на Тотнъм беше свързван с преминаване именно на „Сантяго Бернабеу”.

Босът на Тотнъм стряска Реал за искания Почетино

Маурисио Почетино и Зинедин Зидан също така бяха спрягани и за поста в Манчестър Юнайтед, след като Жозе Моуриньо беше уволнен.

Звездата на Юнайтед и Реал Мадрид Дейвид Бекъм се присъедини към вечерята заедно със своя близък приятел Дейв Гарднър.

Леви: Не бих пуснал Почетино в Юнайтед и за 50 млн. паунда

Любопитното е, че Маурисио Почетино беше заедно със своя асистент в ресторанта – Хесус Перес. Ако обмислят бъдещето си, вероятно то касае и двамата специалисти.

Дейвид Бекъм и Зинедин Зидан, които са част от звездния галактически отбор на Реал Мадрид, все още са близки приятели и са в много добри отношения с президента на Белия балет – Флорентино Перес.

Според първоначалните информации Бекъм и Зизу са в Лондон, за да заснемат реклама за световен спортен производител на екипировка.

В Юнайтед нямат решение за Солскяер след края на сезона