Суперзвездите на футболния свят Франк Лампард и Джон Тери, както и всичките им съотборници от Челси, показаха, че могат истински да се забавляват и не се притесняват да се покажат пред обществото в най-разнообразни дрехи. Темата на тазгодишното Коледно парти на „синия” клуб бе „Бал с маски”.

Най-фрапиращ тоалет бе избрал Лампард, който блесна като Крал Луи XVI, а половинката му Елън Рийвс бе Мария Антоанета! Погледите на всички обаче се спряха не някъде другаде, а в мрежестия чорапогащник, който обвиваше краката на Франки. Госпожица Рийвс въпреки това не се отлепи от любимия си и цяла вечер се взираше в него. След като преминаха през много трудности и бяха на път да развалят годежа си, сега Лампард и Елън изглеждат по-влюбени от всякога…

Те обаче не бяха единствените, избрали шокиращи одежди. Капитанът на Челси Джон Тери се появи, облечен като главния герой от анимационния филм на Дисни „Феноменалните”. Защитникът бе близна капка алкохол, като стриктно изпълняваше ролята си на шофьор на своята съпруга Тони Пуул – накичила се като немска сервитьорка, както и на половинката на съотборника си Стив Сидуел Кристел, която грейна като Снежанка.

Перуанският нападател Клаудио Писаро показа, че обича да пирува, като блесна в робата на римския император Юлий Цезар.