Най-конвертируемият играч на Ювентус Пол Погба направи изненадващо изказване в навечерието на летния трансферен прозорец. Младият французин, който е спряган за трансфер къде ли не, обяви, че винаги ще обича Манчестър Юнайтед.

Точно при "червените дяволи" започна кариерата му, а през 2012 г. реши да ги напусне, за да дойде в Италия и да се утвърди като незаменима фигура при "старата госпожа".

"Обичам Манчестър Юнайтед и винаги ще бъде така. В този клуб придобих качествата, които сега ми помагат в Ювентус. Всеки ден от живота си ще бъда благодарен на този клуб."

"Там тренирах с големи играчи, които ми предадоха опита си и ме научиха на всичко. Благодарение на тях мога сега да играя редом до Андреа Пирло, Клаудио Маркизио, Джиджи Буфон, Артуро Видал и други и да знам мястото си", сподели Погба.

Името му е свързвано с преминаване в ПСЖ, Реал Мадрид, Челси и, разбира се, Манчестър Юнайтед. Договорът му с Юве е до 2015 г., а цената - 70 млн. евро.

"В момента съм играч на Ювентус и се чувствам щастлив тук", беше краткият отговор на френския национал на въпроса, касаещ бъдещето му.