Ямайският защитник на Болтън Рикардо Гарднър доказа, че е разностранен талант. За разлика от доста свои колеги, опитали късмета си на музикалната сцена, Гарднър е заложил на корените си, и вместо рап, избра да пее на родния си диалект реге. Първата песен на 30-годишния футболист се нарича „Move To Your Goal” или „Преследвай целта си”. Гарднър е избрал артистичния псевдоним Биби, под който да се подвизава в музиката.

Въпреки че парчето надали ще се превърне в голям хит, то със сигурност ще е доста по-успешно от опитите на други играчи, като Дрогба и Тевес, да пеят. Песента „Move To Your Goal” е записана от компанията „Heart of Love”, която именно Гарднър спонсорира от няколко години. Всъщност, песента е записана още преди седем години, за Световното в Япония и Южна Корея, но така и не вижда бял свят досега.

Не е ясно дали в Болтън ще слушат „Move To Your Goal”, но Рикардо е сигурен: „Ще запиша още парчета в бъдеще.” Според „Сън”, капитанът на Болтън Кевин Дейвис официално е одобрил песента и тя вече звучи в съблекалнята. „Не е лоша, запомняща се песен. Няма съмнение, че Рикардо ще иска да се слуша и преди мачове, но аз съм капитан и ще си помисля по въпроса,” заяви Дейвис.

Чуйте и вижте "Move To Your Goal"!