Уникален скандал е на път да избухне в Англия след разкритията, които направи “News of the World”.

Изданието е публикувало материал, в който разкрива, че английски национал е правил секс със случайно момиче в бар в Лондон. В същото време пък капитанът Джон Тери е бил толкова пиян, че се е изпикал по средата на заведението пред смаяните погледи на останалите посетители.

В бара са били още Джо Коул, Ашли Коул и Дидие Дрогба, а поводът е бил рождения ден на техния съотборник Шон Райт Филипс. Това се е случило на 27 октомври, само няколко дена след загубата на англичаните от Рсуия, която постави под въпрос участието им на Европейското първенство.

„Докато ние бяхме унизени от Хърватска и не се класирахме на Европейското, но изглежда, че на някои играчи изобщо не им пука. За тях важно е единствено да карат бързи коли, да пият и да бъдат с красиви жени”, споделя свидетелят на изданието, който желае да остане в анонимност.

„Видях един от националите да седи с момиче близо до складовите помещения на нощния клуб. Момичето беше клекнало пред него и го задоволяваше орално. Тя със сигурност не беше от персонала, беше гост. След това правиха секс, а аз бях възмутен и си тръгнах от там. Той като че ли ме видя, но не му пукаше, защото бе много пиян”, споделя свидетелят. „Те го правеха пред мен. Невероятно е да се случва такова нещо след като в момента цяла Европа ни се смее, че не се класирахме”.

„Ако той полагаше толкова труд на терена, колкото в онази вечер, нещата щяха да са съвсем други”, анализира свидетелят.

„След малко дойдоха още няколко човека да видят какво става. Един от мениджърите се опита да го спре, но не успя”.

Капитанът на националния отбор Джон Тери пък е заснет да танцува бурно в малките часове на денонощието. Тери пропусна квалификациите с Русия и Хърватска поради травма в крака, но тя явно не му е пречела да се весели на дансинга.

„Неговите движения бяха невероятни. Беше изненадващо да го видя така бърз и луд с оглед на контузията му”, споделя свидетелят. „През това време той танцуваше с две стриптийзьорки. Той бе на сцената поне за пет минути, а през това време хората го разпознаха и започнаха да го снимат на мобилните си апарати”.

Скандалните разкрития обаче не свършват до тук: „Малко по-късно той бе толкова пиян, че започна да уринира в центъра на бара пред погледа на всички. Той искаше да уцели пластмасова чашка, но не се справи успешно”.

„Лампард също бе там, но не бе пиян, въпреки че и той удари няколко чаши. Там бяха още Джо Коул, Ашли Коул, Дидие Дрогба и бащата на рожденика (легендата на Арсенал Иън Райт). Празненството струваше на Шон-Райт Филипс около 50 хиляди паунда”, допълва свидетелят.