Вратарят на Куинс Парк Рейнджърс Жулио Сезар потвърди, че в неделя срещу Ливърпул ще изиграе последния си мач за клуба. Бразилецът ще бъде продаден през лятото, след като лондончани изпаднаха от Висшата лига.

33-годишният бивш ас на Интер бе сред редицата сериозни покупки на „рейнджърите“, но се нуждае от елитен футбол, за да не загуби мястото си в националния отбор на Бразилия за Световното първенство.

„Бъдещето ми е поверително“, обясни Сезар. „Към момента там има само въпросителен знак. Имах още три години по договора си, но мениджърът даде ясно да се разбере, че ще е трудно да остана в КПР. Щастлив съм, че той мисли така, защото това е знак, че работата ми е ценена. Дадох всичко от себе си за отбора.“

„Хари Редап ми каза, че срещу Ливърпул ще бъде последният ми мач, понеже ще бъда продаден. Той ме помоли да играя в него и това ме радва. Ще се постарая да се справя добре и да дам най-доброто“, допълни той.

Сезар подписа 4-годишен договор с КПР през август миналата година и до този момент е изиграл 26 мача във всички турнири.