Вратарят на Куинс Парк Рейнджърс Жулио Сезар разкри, че през лятото е бил пред трансфер в Арсенал, но в последния момент е решил да заиграе на Лофтъс Роуд.

Бразилският страж, който с Интер спечели 5 поредни титли в Серия А, а също така и Шампионската лига през 2010 година, признава, че е искал да заживее в Лондон и затова е избрал КПР, който в момента е последен във Висшата лига.

„Имах невероятен път в живота досега, в Лондон давам на моето семейство отлична възможност да израсне културно“, коментира Сезар.

„Преговарях с Арсенал миналото лято и те бяха наистина щастливи от възможността да играя за тях, но в последната минута преминах в Куинс Парк Рейнджърс“.

„КПР има проект, който мечтая да стане реалност, но дойдох тук, защото мислех за моето бъдеще след като напусна футбола, това е вярно.“

„Шефовете на клуба купиха 11 футболисти и когато сложиш всички тях в един отбор, е трудно тимът да заработи незабавно.“

„За това КПР все още не е записал победа. Все още нямаме идентичност, но ми позволете да кажа, че сме на правия път.“

„Фактът, че говоря португалски, италиански и английски, ще ми даде възможности в бъдеще да бъда директор, след като спра с футбола. Дори в КПР бих могъл да работя като шеф на отбор“, каза още Жулио Сезар.