Бразилската проститутка Жулиана Балтруш призна, как е направила истински хеттрик в Премиършип след четиричасова оргия с звездите на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, Нани и Андерсон.

24-годишната блондинка е една от петте „жрици на любовта”, поканени от португалския национал на партито. Както е известно, именно нападателят организирал щурия купон в своето имение. Петте девойки пътували 60 мили с такси от Лийдс до къщата на Роналдо, която е в покрайнините на Манчестър.

Жулиана сподели пред „Мирър”, как е танцувала „мръсни танци” с Кристиано, а след това е правила секс с Нани. По-късно към двойката се присъединил и Андерсон и сесията без задръжки продължила.

„Получих телефонно обаждане за новата поръчка към 18 часа. Казаха ми, че клиентите са много важни и специални клиенти. Но нямахме идея, кой ни беше избрал, докато не отидохме там”, разказва блондинката. Нейните четири колежки били Холи, 20-годишната брюнетка Ясмина, Тейлър и Хана съответно на 26 и 25 години.

„Бяхме много развълнувани и постоянно се смеехме и шегувахме, защото това беше топ секретна мисия. Никой обаче не ни беше подготвил за шока, който изживяхме, когато пристигнахме там. Закараха ни в огромно имение, такова не бях виждала никога през живота си. Разбрах, че работата ще бъде много приятна, веднага щом влязох в къщата. Имаше огромен хол с две големи канапета, облицовани с бяла кожа. Когато видях, кой седи на тях, не можах да повярвам. Роналдо, Нани и Андерсон – те просто седяха и слушаха R&B. Бяха облечени с дънки и тениски, но носеха диамантените си обици, златни ланци и часовници. Разпознах Роналдо, познавах го от Световното първенство миналата година. Той винаги ми е бил идол. Много го харесвам и като го видях, си казах” „С него ще го направя и без пари”, споделя Жулиана.

„Единият от мъжете, които бяха там, каза: „Заповядайте дами, чувствайте се като у дома си. Имаме много питиета и искаме да се позабавляваме”. После ни казаха: „Трябва да си държите устите затворени и да не казвате на никой, какво сме правили”. После започнаха да се смеят: „Да, сектретността е много важна, ако шефът ни „Сър Алекс Фъргюсън” разбере, ще се вбеси”. После ни предложиха уиски. Самите те пиеха Ред Бул, за да поддържат енергичността си”, обяснява блондинката.

Жулиана разкри, че за секс игрите в продължение на четири часа, момичетата получили близо 3000 паунда.

„Те усилиха музиката и започнаха мръсните танци. Стаята и техниката в нея бяха впечатляващи. Имаше плазмен телевизор на стената с огромна стерео уредба и изключително модни мебели”, казва елитната проститутка.

„Роналдо има страхотно тяло. Всички момичета искаха да танцуват с него и той каза на приятелите си: „Вижте, всичките ме обичат”. той ме погледна закачливо и аз веднага започнах да танцувам с него. Преди да се осъзная, вече го целувах, а ръцете ми опипваха цялото му тяло. После отидохме в басейна и сауната. Всикчи останахме по бельо и скочихме във водата. После всяка двойка отиваше към сауната, но там влизахме само по двама. След това отидохме в спалните, отново по отделно”, спомня си Жулиана.

„Правих секс с един от приятелите на Роналдо. После двамата влязохме в съседната стая и видяхме Холи и Ясмина да правят четворка с Нани и Андерсон. После случайно минах покрай стаята на Кристиано и го видях. Той лежеше чисто гол до Хана. Те тъкмо бяха свършили. Помислих си, колко добре сложен е този мъж”, споделя хубавата блондинка.

Жулиана разказва, че партито станало много шумно. Всички момичета започнали да викат. „Роналдо каза на всички да бъдат тихи, за да не се оплачат съседите от шума. Всички сменяха партньорите си. Само Хана и Роналдо останаха неразделни. Тя беше обсебена от него. Напълно я разбирам. Тя се надява много да го види пак”, разкрива блондинката.

Жулиана отишла до кухнята да си сипе питие и там попаднала на Нани и Андерсон, и двамата били чисто голи. „Те се разхождаха съвсем спокойно. Не им пукаше. Понеже и аз говоря техния език, започнахме да се шегуваме и смеем. Попитаха ме, дали съм уморена. Казах им, че не съм. Тогава Андерсон каза: „Ела, ще ти покажа, че и аз не съм уморен. Преди да легна с Андерсон, бях при Нани. Те взаимно се гледаха. С Нани не правих истински секс, само се целувахме и опипвахме. А Андерсон ми каза: Бразилските футболистите са най-добрите, а бразилските момичета са най-добрите в секса. Да видим, ти как го правиш. Помислих си, че е много арогантен. Но след това не останах разочарована. Той беше много мъжествен, само ме пляскаше и ми казваше мръсни думи. Но постоянно питаше, дали се забавлявам”, казва Жулиана и добавя: „Да спиш с бразилец е много различно отколкото с англичанин. Моите сънародници са много диви в леглото”.