Английските национали може би са разочаровани, че не са на Европейско първенство, но поне на пръв поглед, това не им личи. Повечето от тях използват пълноценно ваканцията си в лежане на плажа, пиене на коктейли, а някои – и в сватби.

Най-голямото събитие на лятото – женитбата на Уейн Рууни и Колийн МакЛафлин – вече е факт и в момента младото семейство вече се наслаждава на медения си месец Двамата са в Лас Вегас, където снощи посетиха концерт на Джордж Майкъл. Уейн и Колийн изглеждаха наистина изключително влюбени, като близо два часа танцуваха прилепени един за друг в прочутия MGM Grand Hotel. След концерта те с удоволствие позираха със свои фенове. Първата седмица от медения месец двамата изкараха под палещото слънце в Портофино, Италия. Семейство Рууни остава в САЩ още няколко дни, преди да отпътува обратно за дома.

Капитанът на Челси Джон Тери също отведе фамилията на почивка в Барбадос. Съотборникът му Франк Лампард пък отпразнува 30-я си рожден ден на яхта на брега на Майорка.

Най-щастлив би трябвало да е Ашли Коул, който изживява най-хубавите си дни, откакто бе заловен в изневяра. След като получи прошката на Черил, той я заведе за „скрепяване на връзката” в луксозна вила в Испания. Двамата изглеждаха доволни и влюбени на брега на морето, което определено е положителен знак за Ашли.