Съпругата на Стивън Джерард Алекс Къран е една от най-популярните футболни жени в Англия. Въпреки славата обаче, блондинката твърди, че не държи да е известна. Тя признава, че да се грижи за мъжа си, децата и къщата, и просто да бъде домакиня, и доставя най-голямо удовлетворение.

”Обичам факта, че съм футболна съпруга. Обичам да се грижа за семейството си, да готвя, и да правя дома ни по-хубав,” признава Алекс, която ще води специална рубрика в таблоида News of the World по време на Световното първенство.

ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНАТА ГАЛЕРИЯ С АЛЕКС ЗА СВЕТОВНОТО!

27-годишната Къран не иска кариера, за разлика от доста други футболни половинки. „Не искам да съм Виктория Бекъм или Черил Коул. Наистина съм щастлива с онова, което имам,” добавя тя, макар да пусна собствен парфюм на пазара.

Напоследък слуховете разделяха Стивън Джерард и Алекс, но тя напълно ги опроверга. „Има много неприятни слухове из Ливърпул, които твърдят, че сме се разделили, че той живее на хотел, и други смехотворни неща. Истината е, че никога не сме били по-щастливи. Дори не спорим,” заяви русокоската.

„Стивън и аз си вярваме. Знам, че има доста жени, които се хвърлят на футболистите, но това не ме тревожи. Аз знам какво му харесва. Ние се забавляваме заедно, смеем се заедно, и сме много добри приятели. Той излиза и с момчетата от време на време. Но обича семейството си,” разказва Къран.

„Дните ми се въртят около Стивън, момичетата, и фитнеса. Винаги ги карам до училище, готвя. Винаги съм го правила. Когато Стивън се прибере вкъщи, му правя май. Знам, че е старомодно, но ние сме доста традиционно семейство. Гордея се с него, с постиженията му, и с това, че ще представя страната на Световното, макар че ще ми липсва,” продължава разказът на Алекс. „Бях малко шокирана, че не ни искат в ЮАР. Мисля, че в Германия просто си прекарахме добре, не е имало нищо прекалено.”

Алекс е категорична, че не приема нищо от това, което има в момента за даденост. „Не съм израснала с нещата, които имам сега, затова ги ценя. Мисля, че животът ми е невероятен. Имам възможности, за които дори не съм си мечтала. Може би съм просто домакиня, но това ме прави щастлива. Обичам живота си, съпруга си, и нашите деца. Не искам нищо повече. Може би още едно дете, мисля, че Стивън би се радвал на момченце,” обяснява още тя.

И в крайна сметка, може би Алекс Къран да обясни правилото за засада? „Не,” смее се тя. „Ужасно е, но не мога. Ще гледам всички мачове от Световното, всички в които Стивън играе, но определено не мога да го обясня.”