„Манчестър Юнайтед бяха заинтересувани от мен и искаха да ме вземат през януари. Ще има нови разговори през юли”, разкри крайният бранител на Селтик Емилио Исагире.

Исагире дойде в шотландския тим през миналото лято и впечатли в дебютния си сезон. Сега той разкри, че Юнайтед са искали да го привлекат през зимата, когато Патрис Евра все още не бе преподписал, и все още са заинтересувани от него.

„Наясно съм, че Манчестър Юнайтед и Селтик ще имат среща през юли. Ще видим какво ще стане, дали ще остана или ще си тръгна”, сподели хондураският национал.

„Трябва да потвърдя, че е на 100 процента сигурно, че Манчестър ме следяха и имаха интерес към мен през януари. Директно сър Алекс Фъргюсън се свърза с директорите на Селтик. Мисля, че тогава Евра все още не бе преподписал. Доколкото знам, Селтик са отказали да ме продадат. Предпочитам да мълча сега относно бъдещето си, както мълчах при трансфера в Селтик. Това е работа на агента ми. Ако ми се отвори шанс, ще приветствам трансфери с протегнати ръце. Ако стане така, ще благодаря на Бог и ще се възползвам от възможността си”, добави футболистът.