Виктория Бекъм следва своя съпруг Дейвид във всички мании. Певицата/дизайнер се украси с поредна татуировка, с която засвидетелства любовта си към футболната суперзвезда. Вики, която напоследък изглежда още по-слаба от преди, е новият съдия в американския Music Idol и именно с това са заети дните й в САЩ, докато Дейвид играе за Лос Анжелис Галакси.

Новата татуировка на госпожа Бекъм е на лявата китка, и медиите в Англия веднага предположиха, че е правена по случай 10-годишнината от сватбата. Надписът на иврит означава „завинаги заедно, безкрайно”.

Виктория и Дейвид отпразнуваха годишнината си на 4 юли на Малдивите, а той също се направи татуировка по случая – обръч от 10 рози за всяка година брак.

Госпожа Бекъм има още няколко рисунки по тялото си, всичките със сантиментално значение – инициалите на Дейвид на лявата китка, римски цифри на дясната, които представляват датата, на която двамата подновиха обетите си през 2006. На иврит по гръбнака й има надпис, какъвто има и Дейвид – „Аз съм моят възлюбен, и моят възлюбен съм аз,” по библейска песен. Тя има и пет звезди – за нея, Дейвид, и тримата им сина – Бруклин, Ромео и Круз.