Виктория и Дейвид Бекъм разгневиха своите нови съседи в квартала „Котсуолдс“ в Лондон, които са предимно дипломати или членове на богати петролни фамилии от Близкия изток.

Дейвид, 42г. и Виктория, на 43 г. , купиха дома до Чипинг Нортън, Оксон, през декември 2016 г. От тогава до сега текат непрекъснати ремонти.

Луксозното имение струва 6 милиона паунда на семейство Бекъм.

Мястото, където е домът на световноизвестното семейство, е едно от най-предпочитаните за живеене в британската столица – то е спокойно и тихо, а повечето къщи са в старинен стил.

„Шумът е безкраен и продължава толкова дълго, че съседите просто искат този ад да приключи. Улицата бе изключително спокойна преди да започнат тези безкрайни ремонтни дейности. Хората съжаляват, че не могат да се отпуснат в СПА центъра, който се намира на улицата“, каза съсед на семейство Бекъм.

Ремонтите не спират дори и по коледните празници.

Плановете на семейство Бекъм се забавиха през миналото лято, когато местният съвет им отказа част от планираните промени. Наскоро Дейвид и Виктория получиха нова забрана да поставят съоръжения за климатична система  в градината, защото това ще промени облика на къщата, която има историческа стойност.

Раздразнените съседи също твърдят, че семейство Бекъм е превзело цялата улица – в момента те живеят в къща точно срещу тази, която се ремонтира, а и са купили апартамент, зад бъдещия си дом, който да бъде преустроен и присъединен към имението. Има и жилище за работниците.

Семейство Бекъм събори три плевни, за да създат имение с шест спални и гледка към овощна градина, която разполага с 23 дървесни вида.

Новото имение ще разполага и с плувен басейн, фитнес, будоар, кино зала и място за разкрасителни процедури – прически, маникюри и грим. Освен това ще има отделна стая за колекцията от обувки на Виктория, както и къща за игри в градината, която ще бъде на малката Харпър.

Момиченцето е последното от четирите деца на Дейвид и Виктория. Другите членове на семейството са момчетата Бруклин, Ромео и Круз.