Сигурно си спомняте знаменития „робот“, с който Питър Крауч празнуваше головете си на Световното първенство през 2006. Оттогава насам кариерата на дългуча тръгна леко надолу, но нападателят демонстрира, че все още владее „робота“. Този път обаче той не го демонстрира след отбелязан гол, а по време на ваканцията си в Ибиса.

Футболистът и красивата му съпруга Аби отпразнуваха втората годишнина от сватбата си с бурен купон в Ибиса. Естествено, двойката не остана незабелязана и в интернет веднага се появи видео клип от партито.

На него се вижда, че двамата са във вихъра на купона, а Крауч показва завидно танцувални умения. В началото на клипа Аби, която е по бикини, седи върху рамената на съпруга си преди да поиска да слезе. Височината на футболиста на Стоук Сити обаче явно беше проблем и той беше близо до това да изпусне половинката си преди двама охранители да й се притекат на помощ.

Останал без Аби върху себе си, Крауч демонстрира, че умее да се забавлява като се отдаде на танци. Той показа „робота“, след което потанцува и с помощта на зелени очила и шапка, която пък в последствие сложи пред себе си, за да събира пари от „зрителите“. В това време Аби също се забавляваше под ритмите на Колдплей заедно със свои приятелки.

ВИДЕО: Питър Крауч във вихъра на купона на парти в Ибиса

източник: снимка: youtube

ВИДЕО: Питър Крауч във вихъра на купона на парти в Ибиса

източник: снимка: youtube