Трифон Иванов отново влезе в антикласация. За пореден път именитият български футболист бе въвлечен в подреждане, заради категорично отчетливата си външна визия. Този път става въпрос за най-шокираща брада.

Водач в подреждането е английският национал Дейвид Бекъм, който тренира със съотборниците си с прилично набола брада. Очевидно, точно това е дало повод на журналистите в DailyMail да направят своеобразната класация. Повечето от стилистите не смятат брадата му за хубава, въпреки че това едва ли пречи на неговата съпруга Виктория Бекъм.

В анкетата попаднаха още Олоф Мелберг (Швеция), Стивън Пресли (Шотландия) и разбира се, неповторимият Трифон Иванов. Стилистите в Англия намериха за смешна и брадичката на Рафа Бенитес, който е популярен със своето катинарче.

Изданието се върна далеч назад в годините, когато брадите и дългите коси бяха на мода. Изтънчените англичани, подредили класацията, са показали и част от играчите, които едно време умишлено са показвали мъжествеността си зад храсталаци от бради и коси.

Втора снимка: БГНЕС