Новата звезда на Манчестър Сити Карлос Тевес е направил много интересно предложение към най-известните фенове на „гражданите” Лиъм и Ноел Галахър от световноизвестната група Оейзис.

Аржентинецът е обещал да обучи двамата братя в тайните на латинските танци в замяна на няколко музикални урока за неговата собствена група Пиола Ваго.

Тевес и неговият брат Диего са аржентинският отговор на Галахърс, като преди няколко години сътвориха истинска сензация със сингъла си „Lose Your Control”.

Въпреки това, Карлос, който е вокал на бандата, признава, че все още има много неща, които групата трябва да подобрява и според него Ноел и Лиъм може да им помогнат с това.

„Тяхната музика може да е малко различна от тази на Пиола Ваго, но в друг смисъл ние сме подобни – те имат Ноел и Лиъм, а ние имаме мен и Диего – така че дори може да кажем, че ние сме латино версията на Оейзис!”, обясни Тевес.

„Музиката е нещо, на което искам да отделя повече време след футбола, така че би било страхотно да свия с най-добрите. Ние имаме много различен звук от това, на което повечето хора в Англия са свикнали, но със сигурност трябва да ни дадете шанс”, допълни голаджията.