Само 3 месеца, след като роди, красавицата Даниел Лойд позира уверено в серия от предизвикателни снимки за нов календар.

26-годишният модел, която се радва на сина си Арчи, чийто баща е футболистът Джейми О’Хара, показа, че специалната диета и фитнес режим, които спазва, дават страхотен резултат и от нейното коремче няма и следя.

След раждането на Арчи, Даниел премина към здравословна хранителна програма и всекидневни упражнения. За нейната форма се грижи бившият английски национал по ръгби и сегашен личен треньор Пол Симпсън, който явно върши работата си повече от добре.

Все пак майчинството не се отразява толкова добре на Лойд. Миналият месец тя отмени предвидената сватба с Джейми О’Хара. Двойката е имала много проблеми в последно време, което се е оказало определящо за решението. Двамата все още планират сватба, но през следващата година, а до тогава ще се съсредоточат върху отглеждането на сина си.

Фотосите показват някогашната звезда от риалити шоу в изящен бански, съставен от една част, както и в оскъдна синя блузка, а снимките можете да видите ТУК!