Бившата на Уейн Бридж Ванеса Перонсел определи отказа на футболиста на Манчестър Сити да играе за Англия като голяма грешка. Именно заради нея и Джон Тери защитникът не иска и да помисли за Мондиал 2010.

Причината се крие в това, че капитанът на Челси е имал връзка с Ванеса по времето, когато двамата са били съотборници в лондонския тим. Цялата история бе раздухана от таблоидите на Острова, а едно от последствията бе, че Фабио Капело отне капитанската лента на Тери. По-късно по медиите се появиха информации, че тя е имала връзки и с други футболисти, както и че е трябвало да направи аборт.

„Той прави голяма грешка”, повече от категорична бе Ванеса, която има дете от Уейн Бридж.

Звездата на Манчестър Сити обяви вчера, че не желае да играе за Англия, а основната причина за това е аферата и проблемите му с Джон Тери. Отказът му постави в неприятна ситуация Фабио Капело, който едва ли ще може да разчита на Ашли Коул заради тежката контузия на глезена му.

„Шансовете на Англия да триумфира сериозно отслабнаха. Той взе грешно решение за себе си и за страната си. Трябва да го обмисли отново”, сподели Ванеса.