Съпругата на новия собственик на Ливърпул Джон Хенри – Линда Пидзути усети за първи път атмосферата на митичния „Анфийлд”. Хенри и половинката му присъстваха за първи път на домакински двубой на новата си придобивка и по всичко личи, че двамата са останали доволни от първите си впечатления при победата с 3:1 над Наполи в Лига Европа.

Ливърпул се поздрави с успеха, въпреки че на почивката „червените” губеха с 0:1. През второто полувреме обаче капитанът Стивън Джерард отново взе нещата в своите ръце и с три бързи гола, за пореден път показа, че е душата на отбора.

59-годишният Хенри и 30-годишната Линда са в Ливърпул от няколко дни, а съпругата на бизнесмена не спира да ъпдейтва профила си в Twitter, разказвайки за своите впечатления от града, отбора и феновете.

В сряда, ослепителната Линда попита: „Нямам търпение да се подготвя с песни за първия си мач на Ливърпул. Освен YNWA (б.р. химна на клуба You’ll Never Walk Alone), коя песен трябва да науча?”

Пидзути, която се омъжи за Хенри миналата година на стадиона на бейзболния Ред Скос, който също е собственост на американеца, допълва още, колко е впечатлена от самия град.

След мача съпругата на Джон Хенри веднага побърза да направи достояние и първите си впечатления от мача: „Уау! Анфийлд е наистина страхотно място. Фантастичен мач (особено песента за Джерард) с фенове от първа класа!”

„Невероятно е да чуеш, видиш и усетиш силата и духа на Копа”, казва още Линда в страницата си в социалната мрежа Twitter.