Английският таблоид News of the World разкри някои интересни подробности от любовния живот на най-известните футболисти в страната.

 

 

 

 

 

 

Каси Съмнър (24, бивше гадже на Микаел Есиен)

Каси се срещаше с полузащитника на Челси Микаел Есин в продължение на 17 месеца. Когато се разделиха по-рано тази година, тя разкри: „Когато си с футболист, който си мисли, че с пари се купува всичко, от теб се очаква да правиш секс когато на него му се прииска, където го иска и да си на разположение по 24 часа, седем дни в седмицата.”

„Той обичаше да ме вижда в бяло бельо, тъй като е обсебен от темата чистота. Каза ми, че за него бялото е символ на девствеността и именно такъв цвят трябва да носят всички жени. Бялото важеше и за самия секс – върху снежнобели чаршафи и само върху леглото, никъде другаде.”

Каси не пропусна да засегне своя бивш: „Ако трябва да съм честна, сексът с Микаел не беше фантастичен. Дори в края на връзката ни го правехме веднъж за три месеца.”

Черил Коул (24, омъжена за Ашли Коул)

Певицата от Girls Aloud започна да излиза с Ашли Коул през 2004 година, когато той още играеше за Арсенал. Година по-късно двамата се ожениха.

Наскоро Черил разкри: „Сексът с Ашли е по-важен за мен от всичките пари на света. Сексът ме прави щастлива, а парите – не. И Ашли ме кара да се чувствам секси, той е фантастичен.”

През 2005 година тя сподели в друго списание: „Понякога просто трябва да се отпуснеш и да хвърлиш мъжа си на леглото. Не се притеснявайте – просто го направете със самочувствие. Мисля, че повечето мъже предпочитат да чуват леки пъшкания, отколкото шумни викове. Иначе звучи като в порно филм…”

 

 

Даниел Лойд (23, бивше гадже на Теди Шерингам)

Всъщност Даниел е излизала с още доста футболисти, освен Шерингам. Тя е и бивша Мис Великобритания, както и участничка във ВИП Брадър.

Едно от нейните бивши гаджета разкри: „Сексът с нея беше див. Тя знаеше какво иска и си го взимаше. Даниел обича секс във ваната, както и под душа.”

 

 

 

 

Виктория Бекъм (33, омъжена за Дейвид Бекъм)

Двойката е заедно от 1997 година, а от 1999 е и официално семейство. Виктория е смятана за Футболна съпруга №1. Мисис Бекъм призна: „Най-добрият начин да съблазниш един мъж е като се облечеш в тесни джинси, прилепнала тениска и носиш високи токчета.”

В началото на кариерата на Дейвид в Мадрид, Виктория призна, че двамата често са правили телефонен секс. „Добре, че не е възможно да се записват телефонни разговори,” каза облекчено тя през 2003 година…