Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни в неделя е пристигнал в САЩ, но не къде да е…., а в американската столица на стриптийза и бирата, информират жълтите страници на „Sun”.

Звездата на „червените дяволи” бе пратен отвъд Атлантика, за една седмица, в която да си вдигне морала и да пробва да възвърне изгубената си футболна форма. Английският национал се скапа напълно след разкритията на медиите на Острова за това, че Рууни е изневерявал на жена си, докато е била бременна, с проститутка.

Как точно футболистът ще се вдигне обаче не става ясно. Той не се намира в Орегон, където по принцип е разположена тренировъчната база на Найк – Бийвъртън.

Вместо това, от Юнайтед са го пратили на около 10 км оттам – в рая на купона – Портланд. Простата статистика показва, че в приятното местенце за всеки мъж, има повече стриптийз клубове на глава от населението, отколкото където и да е другаде в САЩ.

Туристическите брошурки за Портланд информират: „С над 63 бирарии и пъбове, Портланд измести Мюнхен като световна столица на бирата. В Портланд също така има стриптийз клубове на всеки ъгъл, което прави мястото една от топ купонджийските туристически дестинации.”

Дали, райският кът ще помогне на Рууни да намери отново своята голова форма, тепърва предстои да се разбере…