Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо има нова приятелка, разкри News of the World. Тя обаче, за негово нещастие и кеф на папараците, е омъжена! Альона Хейнс е съпруга на богатия бизнесмен Джон Хейнс, и е лице на уебсайтове, които търсят руски жени за британски мъже.

Според информациите, Роналдо е срещнал Альона в Олдърли Едж, Чешир – любимо местенце на футболистите от Манчестър Юнайтед. Ексклузивната снимка на News of the World показва двамата, напускащи ресторант Пиколино заедно. Очевидци разказаха за изданието, че Альона и Роналдо са вечеряли в компанията на друга двойка. След това ще се качили на Порше-то на играча и отпрашили в неизвестна посока.

Альона е точно на половината на годините на своя съпруг – 50-годишния Джон. Той има 11-годишна дъщеря от предишна връзка. След получената информация, Хейнс е обявил, че вече е наел частен детектив, който да следи Альона, както и че е готов да се разведе с нея. Двамата засега са разделени, като тя бе изпратена в родния Киев от ядосания си съпруг.

Четете още любопитни новини!