Младо момиче, хостеса в нощен клуб в Англия, привлече вниманието на властите с луксозния си начин на живот.

Стефани Виале, която е обгрижвала и обслужвала гостите на заведението, е обвинена, че е канила известни личности на партита на Френската Ривиера, в Лондон, Дубай, Истанбул, Женева и Маракеш, като им е предлагала момичета от каталог, които проституират. Сред гостите, които са се възползвали от тези услуги, имало основно футболисти.

Властите станали подозрителни по отношение на начина ѝ на живот, въпреки че е имала много малки декларирани доходи.

Стефани Виале отрича обвиненията, като по думите ѝ, просто е канила футболистите да се срещат с нейни приятели. Според Mirror, тя печелела по няколко хиляди паунда само за вечер.

Сред футболистите, които са били клиенти, са бившият играч на Ливърпул и Манчестър Сити Марио Балотели и Тиемуе Бакайоко от Челси. Двамата са на снимки, публикувани от дамата във Фейсбук.

За други, които се предполага, че също са участвали в партитата с момичета от каталога са Матийо Валбуена, Жереми Менез и Мбайе Нианг. За тях обаче няма данни а някакви неправомерни действия.

Адвокатите на Стефани Виале твърдят, че тя не е водила футболистите на партитата, за да правят платен секс с момичетата.