Известният с похожденията си шведски треньор Свен Йоран Ериксон набеляза следващата си цел – певицата Алиша Диксън. Тъмнокожата дама нашумя след спечелването на последното издание на танцовото ТВ шоу Strictly Come Dancing във Великобритания. Малко след това наставникът, който в момента води Манчестър Сити (с Мартин Петров и Валери Божинов) обявил пред част от своите играчи, че много му допада хубавицата.

„А когато Свен поиска някоя жена, той обикновено я получава”, веднага започнаха с коментарите си английските таблоиди.

Ериксон споделил увлечението си по Диксън, когато влязъл в стаята на защитника Майка Ричардс, който наблюдавал интервю с госпожицата по телевизията миналата събота. Източник, свидетел на случката, разказа: „Някои от по-младите момчета, като Майка и Джо Харт наистина харесват Алиша. Те бяха седнали пред телевизора преди последния си мач от ФА Къп срещу Уест Хем, когато тя се появи в едно от предаванията. Момчетата започнаха да се шегуват как не биха отказали да седят с нея на канапето за интервюта, или как биха я научили да танцува танго. И тогава се появи Свен, който като един перфектен джентълмен отбеляза, че е много впечатлен от нейните танци, и че тя определено е негов тип.”

Това, че е негов тип, е ясно от пръв поглед, тъй като Алиша Диксън е мулатка от смесен брак и прилича много на предишните увлечения на Свен Нанси Дел`Олио, Фария Алам и Мариса Каучи.