Мениджърът на Челси Франк Лампард призна, че се е опитал да накара принц Джордж да стане фен на лондончани по време на скорошен разговор в клуб с принц Уилям.

Лампард и херцогът на Кеймбридж наскоро обединиха усилията си около благотворителна инициатива. Двамата дори изгледаха заедно двубоя на националния отбор на Англия срещу Чехия.

Добре известно е, че принц Уилям е фен на Астън Вила и наскоро беше забелязан със сина си принц Джордж на трибуните по време на успеха над Норич.

източник: Gulliver/GettyImages

Франк Лампард сподели с усмивка учудването си защо никой в кралското семейство не е привърженик на Челси. Мениджърът на „сините” дори си позволил да зададе този въпрос на принц Уилям.

„Попитах го защо подкрепя Вила и той каза, че е заради мач, който е наблюдавал като малък, а и това е най-правилното нещо, което може да направи. Направих малък опит да накарам Джордж да стане фен на Челси” заяви Франк Лампард за talkSPORT.

„Той каза, че Джордж е от училище, в което всички негови приятели са фенове на Челси, но той ще задържи линията да бъде и синът му фен на Вила”, каза още Лампард.