Футболистът Натаниъл Клайн явно не е отдаден изцяло на играта, която му носи милиони в банковата сметка. 27-годишната звезда на Борнемут, който играе под наем от Ливърпул, е организирал щур парти уикенд с 8 жени, включително една на 16 и една на 17 години, в Майорка.

Клайн е поканил и още седем свои приятели за секс купона, за който самият той е поел всички разноски. Освен нежни ласки в наетата от футболиста вила е имало и много алкохол и райски газ.

Всички това се случва в уикенда, в който неговият настоящ отбор губеше от Ливърпул, отборът, чиято собственост в Клайн. Поради договорката между двата клуба Клайн нямаше право да играе в мача и се възползва по най-добрия начин от свободното време.

Вестник "Сън" разкрива, че в различни нощи в Майорка Клайн е спал с поне две момичета като една от тях е Instagram звездата Естел Морейн.

Естел публикува свои снимки на плажа пред вилата, за която Клайн е платил около 3 хиляди паунда на вечер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drip t00 hard 💍✨💦 @marsthelabel

A post shared by E$$TELLE 🔥 | LDN (@estellemorain) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

caution ⚠️ : slippery when wet 🔫✨ bikini set : @kulanikinis 💘💦 #marbs

A post shared by E$$TELLE 🔥 | LDN (@estellemorain) on

Според източник на вестника, Клайн си е харесал именно нея и двамата са били постоянно един до друг във втората вечер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now he’s got a sweet tooth 💘🤪 @kulanikinis 💍 #marbella ✨

A post shared by E$$TELLE 🔥 | LDN (@estellemorain) on

Смята се, че футболистът не е знаел, че две от момичетата са непълнолетни. Една от тях пък е очаквала да прекара романтична ваканция със звездата и е останала съкрушена, когато е видяла и другите момичета.

Осемте момичета не са били приятелки, а всяка от тях е била поканена от самия футболист. "Групата бе напълно случайна. Тийнейджърките се познаваха, но никоя от останалите жени не е била приятелка с друга. Всички си падаха по Натаниъл, който си избираше. Но останалите не бяха съкрушени. Той похарчи хиляди за тях за полети, храна, пиене и вилата. Не можеха да повярват, че е футболист, имайки предвид, че купонясва през цялото време."

Партито е започнало още с кацането в Майорка, а групата е посетила някои от най-тузарските ресторанти и клубове в курорта.

За Клайн това далеч не е първи скандал извън терена. Неговата приятелка Келси Молой го заряза през юли 2018-а, след като разбра, че той ѝ изневерява докато е бременна.