Кристиано Роналдо може и да спечели Шампионската лига с Манчестър Юнайтед, но сега вкъщи ще трябва да се справя с ново предизвикателство. Според английския таблоид News of the world, приятелката на футболиста – Нереида, е истинска тигрица в леглото, а звездата ще трябва да влезе в крак с нея, ако иска да се представи добре и на това поприще.

Изданието се добра до бившия на красавицата – Педро Кампейн, който разказа за сексуалния глад на Нереида, която обичала да се заиграва в постелите.

“Тя беше като диво животно в леглото, каза футболният агент. Преспахме още на първата вечер, в която се запознахме. А и не беше трудно да я убедя. Тя няма много скрупули. Обича да прави всичко в леглото, в най-различни пози. Нереида не знае много за футбола, но знае доста за мъжете и какво харесват те”, разкри Кампейн.

40-годишният футболен агент сподели, че е сложил край на краткотрайната им двумесечна връзка, заради ненаситността на красавицата, която не се свени да показва прелести по модните списания. Основната причина за раздялата бил нейният сексуален глад.

Според последните информации на Острова, въпреки че се познават едва от януари, Кристиано и Нереида смятат да заживеят заедно в зашеметяващата му къща.

Самият Педро пък разкри още, че половинката на Кристиано винаги е мечтала да се омъжи за футболист: “Тя обича парите повече от всичко, дори и от секса.”

Агентът разкри и как само часове след като са се запознали през май 2006 година са станали повече от приятели: “Нереида не е от срамежливите. Тя обича да я наблюдават докато е гола, а аз й дадох точно това. Сигурен съм, че тя спеше и с други, когато беше с мен. Оказа се, че е едно много красиво и приятно момиче, с което можете да спите когато си поискате, но идва момент, в който това ви омръзва.”