Шантел Хютън, последната приятелка на Джърмейн Дефоу, обяви на всеослушание, че именно на нея се дължи добрата форма на нападателя в момента. Звездата от Биг Брадър, която се вижда с Дефоу от октомври, не пропуска негов мач и споделя, че много и харесва да е на трибуните. Още преди да се вкопчи в бързоногия стрелец, Шантел се опитваше да оплете в мрежите си знайни и незнайни футболисти, само и само да носи етикета WAG, както се наричат приятелките и съпругите им.

„Обичам да го гледам в игра, защото наблюдавам само краката му. Харесва ми да си мисля, че формата му се дължи на мен,” каза мис Хютън.

Двамата се запознаха в нощен бар, малко след като Джърмейн се раздели с доста по-сексапилната Даниел Лойд. Шантел обаче не си поплюва и побърза да обяви, че отдавна си е харесвала Дефоу, и дори намекна за брак...

„Виждала съм го и преди и винаги съм смятала, че е страхотен. Но пък и винаги си е имал приятелка,” добави Хютън. „Този път той беше сам и си паснахме добре. Нещата вървят великолепно. Той ме прави щастлива, чудесно е. Мисля, че той може да е Единственият. Поне се надявам да е така.”