Дългоочакваното бракосъчетание на Принц Уилям и Кейт Мидълтън вече наближава. Преди голямото събитие обаче, всички камери и обективи се насочиха към една двойка, вече коронясана за „кралска”, но във футбола – Дейвид и Виктория Бекъм.

Бременната Виктория бе облечена в черна разкроена рокля, с лодка-яка, от последната колекция на собствената й марка, есен-зима 2011. Прическата на бившата певица и настояща модна икона бе фантастична – дълга конска опашка, с шапка на Филип Трийси. Тоалетът й разбира се бе допълнен с ултра високи изчистени обувки на Кристиан Лубутен.

Дейвид Бекъм също изглеждаше абсолютно безупречен, в костюма си на „Ралф Лорън”, закичен с ордена на Британската империя. Злите езици обаче веднага намериха кусур на излъскания футболист, тъй като според тях било недопустимо да се вижда татуировката на врата му, която леко се поддаваше над правата яка…

Подобно на повечето други гости на кралската сватба, семейство Бекъм не донесе подарък, а дари определена сума за благотворителност от името на Уилям и Кейт.