Футболистът на Манчестър Юнайтед Парк Джи Сунг потроши своето Порше Кайен, което струва 70 хиляди паунда на базата на тима.

Мениджърът сър Алекс Фъргюсън и звездите на отбора Уейн Рууни и Димитър Бербатов гледаха втрещени как южнокорейският национал вряза джипа си в бариерата на клубната база на „червените дяволи”.

Той загуби контрол на заледения автомобилен парк на тренировъчната база на клуба в Карингтън в събота сутринта и заби поршето си в оградата, а след това и в бариерата.

Парк се е отървал без наранявания, но ще трябва да плати ремонта на автомобилния парк, а също така на своето доста пострадало Порше.

„Парк имаше късметът, че повечето негови съотборници бяха в съблекалнята и няма пострадали. Той не караше бързо, но настилката бе заледена. След като катастрофира той бе доста объркан, а всички негови колеги отидоха да му помогнат и да се уверят, че е добре”, коментира източник от клуба.

Парк е поредният футболист на Манчестър Юнайтед, който участва в пътнотранспортен инцидент, след като през миналата година Дарън Флетчър и Уейн Рууни също претърпяха катастрофи.