Само часове след завръщането си от Доха, Франк Лампард се отдаде на ласките на чаровната телевизионна водеща Кристин Блийкли. Полузащитникът на Челси се прибра в Лондон преждевременно, след като получи травма с националния тим на „трите лъва”, и бързо оползотвори свободното си време.

Находчиви папараци успяха да документират как Лампард и не по-малко известната телевизионна звезда напускат тузраски бар в центъра на Лондон. Според жълтите издания на Острова, късно в петък вечер Блийкли е била забелязана около дома на футболиста. Чаровната брюнетка е била придружавана от близък приятел на Франки, с който вечерял по-рано.

Неизвестният мъж придружил репортерката до автомобила й, който бил паркиран в близост до къщата на английския национал.

Това не е първият път, в който Блийкли и Лампард са забелязани заедно. Преди две седмици двамата купонясваха заедно във ВИП-залата на един от елитните лондонски барове.

И Лампард, и Блийкли официално се разделиха със своите половинки преди по-малко от година. През миналия ноември футболистът на Челси се разведе с бившата си съпруга Елен Рийвс, а през януари Кристин заряза приятеля си, с който бяха заедно в последните две години.

Снимки: DailyMail.co.uk