Всичките проблеми, струпали се на главата на Черил Коул, не успяха да и отнемат короната на Най-стилна знаменитост. Чаровната английска роза отново бе избрана от читателите на списание Glamour за номер 1, докато друга футболна съпруга – Виктория Бекъм – падна от трета чак на осма позиция във въпросната анкета.

26-годишната Черил е следвана по петите от доста ексцентрично обличащата се певица Риана. Трето и четвърто място пък са отредени на двете главни актриси от сериала Gossip Girl – Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър.

В подреждането следват британската ТВ водеща Алекса Чънг и Дани Миноуг – част от журито на музикалното шоу X Factor. За първи път сестрата на Дани – Кайли Миноуг дори не е в Топ 50.

Миналогодишната номер 2 – Кейт Мос, сега е едва седма, следвана от госпожа Бекъм. Десетката се допълва от певицата Бийонсе и актрисата Ема Уотсън.

При мъжете най-добре облечен според близо 15000 гласували е актьорът Робърт Патинсън, докато най-зле облечени са познатата като Джордан Кати Прайс и половинката й Алекс Рийд.