Бившето гадже на звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо – Джема Аткинсън отново грейна полугола от страниците на английските таблоиди. Този път причина за нейна фото сесия стана рекламата за бельо на популярната марка „Ултимо”.

Освен Джема, с дантелите на бранда са позирали още певиците от поп групата Girls Aloud Сара Хардинг и Кимбърли Стюърт.

22-годишната Аткинсън – актриса в сапунени сериали – е изправена пред нов проект – риалити шоуто „Аз съм звезда…измъкнете ме оттук”. Ролята й като модел на бельо обаче е доста по-впечатляваща, твърдят запознати.

Джема ще представя колекцията на „Ултимо” за „жени с по-голям бюст”, като така ще си върне малко от самочувствието, позагубено след като друга компания за бельо – „Ла Сенца” я замени като свое лице с топмодела Петра Немцова.

Мис Аткинсън сподели: „Щастлива съм, че съм избрана за лице и тяло на „Ултимо”. Колекциите са фантастични – най-после бельо с големи чашки е направено секси и провокативно, а също така и практично – обожавам го!”

Последната клюка около Джема пък е връзката й с друг футболист – нападателят на Уигън Маркъс Бент. „Това със сигурност ще внесе допълнително емоции във връзката ни. Когато една жена се чувства секси, обикновено и нейният приятел има полза от това,” коментира още русокосата бомба.

Джема Аткинсън обаче има и по-големи планове за себе си – иска да е звезда от най-висок калибър и то в Холивуд. Слуховете дори твърдят, че тя ще е част от екипа на нова американска продукция с участието на Хедър Греъм.

„Наскоро осъзнах, че искам пак да се върна към професията си на актриса и вече снимам първия си филм в Лондон, което е невероятно.”

Опитът на Джема като актриса е натрупан в английската сапунка „Холиоукс”, където тя игра ролята на Лиса Хънтър от 2001 до 2005 година.