Английският таблоид „Сън” направи поредния си удар. При това не с кого да е, а с бившата на Кристиано Роналдо – Нереида Гаярдо. Преди около седмица португалският национал показа червен картон на испанската, с богато любовно минало, но изданията на Острова показаха, че Нереида изобщо не си губи времето.

Въпреки че замени Кристиано с изцяло дамска компания, 24-годишната Гаярдо продължава да се излежава по плажовете в Майорка, но без горнище.

Испанката опита да се прикрие чрез черен шал, но зоркото око на фотообектива на „Сън” запечата голото тяло на изявяващата се и като модел бивша на Кристиано.

Прелестите на Нереида не за първи път лъсват пред публиката. Преди време испанката засне специална фотосесия, на която се виждат доста пикантни подробности.

Оказа се, че Роналдо също не си губи времето. Докато се възстановява от операцията на крака, звездата на Манчестър Юнайтед продължава да събира тен в Лос Анжелис.

Преди няколко дни португалецът дори бе спипан да се забавлява с непозната брюнетка в малките часове на денонощието, след като бе изпил няколко коктейла.